Certifikacija fotogalerije i videa:

Certifikacijsku fotografiju možete snimiti ovdje, treba se samo prijaviti.

Certifikat će dobiti samo onim fotogalerijama i videima, u kojima njihov autor priloži dokaz o originalnosti u liku civilne fotografije aktera. Radi se o jednostavnoj fotografiji za provjeru, na kojoj moraju biti sve osobe iz galerije koju šaljete .

Na certifikacijskoj fotografiji mora biti skupa s akterom vidljiv i list papira, koji ispunjava slijedeće :
 • akter ga drži u ruci
 • Akter je osoba, koja je na fotografijama, to znači, ukoliko je na fotografijama muškarac - (to znači momak, on) i žena (to znači djevojka, ona) potražujemo fotografiju muškarca i žene (to znači para)
 • sadrži tekst www.amateri.com.hr + aktualni datum + nick
 • Fotografija ne bi smjela biti starija od 14 dana. Garantiramo da certifikacijska fotografija neće biti objavljena a služiti će samo za taj cilj. Ukoliko nam ne uspije prema Vašoj certifikacijskoj fotografiji bez problema identificirati aktera u galeriji, zadržavamo pravo od Vas zatražiti utanačenje te fotografije.

  Upozorenje: ukoliko certifikacijska fotografija ne bude izgledala kao što je uvedeno u uvjetima, biti će odbijena. želimo upozoriti da ukoliko je netko certificiran kao muškarac a dodaje slike žene, potražujemo novu certifikacijsku fotografiju. Ukoliko dotična osoba nebude u stanju poslati takvu fotografiju, certifikacija mu neće biti odobrena..


  Kako bi trebala izgledati certifikacijska fotografija:
  Certifikát
  Certifikát


  Galerije i videa će biti označeni ovom slikom:
  Certifikát